Elektrotechniek

Onze elektrotechnische afdeling richt zich op het installeren van diverse elektrotechnische licht- en kracht installaties zoals stopcontacten, lichtpunten, meterkasten enzovoort in de woningbouw, verbouw en utiliteit. Naast kennis van de elektrotechniek beschikken wij ook over de expertise op vakgebieden die er in het verlengde van liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (brand)beveiligingssystemen, data- en telecom-netwerken, geluidssystemen, CAI aansluitingen, intercomsystemen en domotica*.

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en hebben hierdoor in de loop der jaren een goede klantenkring opgebouwd. Al heel wat woningen en bedrijven zijn door ons voorzien van een elektrotechnische installatie. Een greep uit onze klanten: Expert Woerden, Huisartsenpraktijk Dumont in Nootdorp, het Nederlands spoorwegmuseum in Utrecht, PTI in Woerden en het Flipje museum in Tiel. Wij werken onder andere voor aannemers, architecten, binnenhuis architecten, interieurbouwers en de zakelijke markt, maar natuurlijk ook voor particulieren. Wij zijn lid van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

*Domotica zijn de mogelijkheden van de industriële bedrijfsautomatisering toegepast op een woning. Bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning.

NEN3140/1010 keuringen

NEN 3140 is de norm voor het veilig werken aan en met elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur.   NEN 1010 is de norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur. Alle deelinstallaties die door de laagspanningsinstallaties worden gevoed, kennen specifieke eigen normen. Voorbeelden hiervan zijn verlichting, verschillende beveiligingsinstallaties, de ICT en de meet- en regeltechniek.

Wij werken niet alleen volgens deze NEN-normen, we zijn daarin ook een erkend keuringsbedrijf.

--

Barwoutswaarder 13-B • 3449 HE Woerden
Telefoon 0348 - 411948 • E-mail